Fethiye

Muğla ilinin turizm alanında hayli gelişmiş ilçesi olan Fethiye aynı zamanda Ege Bölgesi'nin tarihi ve kültürel anlamda en çok bilinen turistik ilçelerinden birisidir.

Köyleri ve kırsal alanları ile birlikte 200 bine yaklaşan nüfusu ile Fethiye, renkli bir şehir. Benzersiz sahilleri, yeşil ile maviyi buluşturan koyları, adaları ile bir turizm cenneti. Deniz, kum ve güneşin dışında binlerce yıllık geçmişe uzanan antik kentleri, spor aktiviteleri ile tatil için en iyi seçeneklerden birisi.

Fethiye'yi bu kadar bilindik bir tatil cenneti haline getiren nedenlerden en önemlisi tabiki eşsiz doğası, renkli kültürü ve Ege Bölgesi'nin muhteşem denizi olabilir mi? Pek tabi ki, Evet. Mavi ile yeşili kucaklayan sahillerinde Ege Bölgesi'nin serin sularında çok özel yüzme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Fethiye'de her büteçeye uygun konaklama tesisi bulmak mümkün. Küçüklü büyüklü yüzlerce konaklama tesisi sizlere tatiklinizde benzersiz bir deneyim yaşatmak için Nisan ayının ilk haftalarından itibaren Ekim ayının son günlerine kadar hizmet vermekte.

Ege Bölgesi'nin benzersiz yemek çeşitlerinin yanı sıra ülkemizin çok özel lezzetlerinden oluşan zengin mutfağının örneklerini sizlere tatilinizde sunan oteller ve restoranlar son yıllarda uluslararası mutfağın en popüler yemek çeşitleri ile henüz tatmadığınız bir çok lezzeti sizlere sunuyor. Fethiye'de ne yenir sorusuna cevap bulmanın en kolay yolu sahil boyunca hizmet veren onlarca restoranların menüleri biz göz atmak yeterli olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder